BUTIKKENE DU FINNER PÅ SENTERET:

Traktøren Vinstra

Tlf: 61 29 04 09
Send e-post
www.traktoren.no

Stort utvalg av kjøkkenutsyr, dekketøy og dekor. Her finner du det meste av det du trenger til et godt kjøkkenmiljø.Hos Kjetil på Peer Gynt Bistro får du kjøpt kaffe, kaker, lunsj og deilig middag. Ta en pustepause med noe godt i magen.

KappAhlVelkommen til KappAhl. Hos oss finner du mote som både føles bra og ser bra ut. Vi tilbyr klær til både dame, herre og barn med god kvalitet og passform.

Nille

Nille har billige varer til enhver sesong og arbeidere som er villige til å hjelpe når du måtte trenge det.


Tusenfryd

Her får du kjøpt blomster og fine gaveartikler, pynt og nips. Tusenfryd leverer alt innen binderi til alle merkedager. Vi leverer kranser og dekorasjoner til begravelser, oppsatser, dekorasjoner, og buketter til bryllup, dåp, konfirmasjon m.m.
Vi kjører ut blomster i Nord-Fron, Sør-Fron kommune, samt Fefor, Gålå og Skåbu.

Vest

Tlf: 99 49 09 18
Send e-post


Flotte utvalg av klær for karer og kvinnfolk til alle anledninger.
Vi vet hva som skal til for at du skal se bra ut.

Mix

Tlf: 473 65 478
Send e-post

En av de 500 mix kioskene i landet. Serverer varm og kald mat og kioskvarer.

SkinTonic Vinstra

Tlf: 476 39 269
Mob: 975 02 215
Send e-post

Her får du god hjelp til å finne gode og riktige produkt for deg. Stort utvalg i gode merkevarer innen hudpleieprodukt, make-up, parfymer og herreprodukt m.m.

Kid Interiør


KID på Vinstra kan som alle andre KID butikker tilby sengesett, dyner, puter og alt fra pynt til hjemmet og til forskjellige sesonger.

Libris

Tlf: 61 29 04 09
Send e-post
www.libris.no

Libris er Norges største bokhandler og har 117 butikker rundt om i landet, blant annet her på sentret. Vinstra Libris er med i følgende kjeder: Libris, Yes vi leker og Kontorspar.

Kiwi


Dagligvarekjede med faste lave priser. Frukt- og grøntgaranti, holdbarhetsgaranti og bleieavtale.

Synsam Vinstra

Synsam er Nordens ledende optikerkjede og har over 100 butikker i Norge, og 500 butikker i Norden. Vi setter fag og kunden i fokus, og bruker god tid på hver kunde. Hos oss kan du abonnere på briller slik at du har en brillegarderobe med optimale løsninger til alle dine gjøremål, hverdag og fest. Alle våre butikker har Stylelab, et verktøy som inspirerer og hjelper deg å finne brillene som passer deg best. Vi har unike kundeløfter og garantier som gir deg som kunde mer verdi for pengene.

Velkommen

Cactus frisørSentrets frisørsalong med flotte frisører som klipper og styler håret ditt. Her får du også kjøpt gode hårpleieprodukter.

Happy Homes


Happy Homes har et spennende utvalg rettet mot hytte og hjem. Her får du kjøpt ferdigblandet maling, hobbyartikler, tapet, tepper og utstyr til hytta (Hyttetorget). Happy Homes har også en egen helsekostseksjon med varer fra Proteinfabrikken samt et godt utvalg av mat- og bakeprodukter for glutenallergikere, lavkarbo og diabetes.